Links


www.achilles.cc  Persoonlijke website van de integratieve therapeuten Bas Kremer en Hanny van Elburg in Groningen.
www.alice-miller.com  De website van Alice Miller, in de jaren '80 baanbrekend met haar boek: "Drama van het begaafde kind".
www.carolineootes.nl Wat ik wil brengen is een ontmoeting met jezelf, zodat je je-zelf kan worden. Als al het ‘moeten’ eraf is, als je je laat leiden door de diepere gevoelslaag in jou waar alle antwoorden aanwezig zijn, als je je innerlijke kracht herkent en ervaart, dan weet je wat je te doen staat, dan kom je thuis bij je-zelf. Wat ik wil brengen is een totaalpakket: aandacht voor het lichaam, aandacht voor de emotioneel/mentale laag en aandacht voor de ziel,  Caroline Ootes.

Innerworks  

Psychologenpraktijk Innerworks van Lidy Oosterhof biedt Integratieve Therapie en Coaching aan waarmee je jezelf kunt bevrijden van belastende emoties, gedachten en patronen. Het inzichtelijk maken hoe je jezelf klem zet en het aanreiken van richtingaanwijzers waarmee je zelfstandig je eigen, innerlijke transformatie mogelijk maakt, is sinds 1998 de kracht van Innerworks.

www.kidstegengeweld.nl  Kids maken de toekomst.
Agressie en geweld. Van pesterij tot vechtpartij. We zien het nog veel te vaak. Natuurlijk kunnen we daar wat aan doen. Als iedereen een beetje meehelpt, dan maken we samen een groot verschil. 

www.kindermishandeling.nl  Een speciale site voor kinderen en jongeren die te maken hebben met kindermishandeling. 
www.mensenwerk.org  Bureau "Mensenwerk", voor coaching, supervisie en psychotherapie op basis van Integratieve Therapie. 

www.natuurlijkouderschap.org  Op deze site vind je informatie over "Attachment Parenting" (AP), ofwel koesterend of natuurlijk ouderschap. Doel is je kind goed te leren kennen door zoveel mogelijk samen te zijn en doen, op signalen in te gaan, het kind zich goed te laten voelen en... zelf te genieten van het ouderschap. Uitgangspunt is dat vervulde behoeften bij kinderen, samen met een gezonde hechting, een stevige basis voor eigenwaarde en zelfvertrouwen geven. 
www.prionline.nl  Website over de mogelijkheden van past reality integration therapie in Nederland van Ingeborg Bosch.
www.re-integratietherapie.nl  Platform voor therapeuten die re-integratietherapie bieden. Vaak is een therapie(voor)traject een welkome aanvulling op een reintegratie. De kans is groot om vandaar uit op eigen kracht een werkelijk passende baan te vinden.

 
Comments